Tóth Gabi elmondta, hogy mit gondol a negatív kommentekről

Tóth Gabi vélemény komment Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi hosszú idő után ismét válaszolt a rajongók kérdésére Instagram oldalán. Az énekesnőt számos témában faggatták, de volt egy olyan téma, amivel Gabi hosszasan foglalkozott.

Tóth Gabi egyik követője tette fel a végzetes kérdést az énekesnő közösségi oldalán: "Hogy viseled a negatív kommenteket?"

"Immunissá váltam rá, mert mindig ugyanazt írják, és ezeket nagyjából tizenhét éve kapom" - kezdte az énekesnő, majd hozzátette: "A kommentelők nagyrésze, aki ilyen stílusban ír, valamilyen médium megvezeti. Elhiszik, amit olvasnak, hergelve vannak. Én inkább jobban a médiumokra neheztelek emiatt. Az van, hogy aki nem ismer, azt, amit leírnak rólam, simán elhiheti. Miért ne hinné el? Ha írja a nagy újság, az biztos úgy van. A nagy követőtáború embereket, akik valamilyen formában hatnak a közönségükre, elkezdik elhitelteleníteni. Tökmindegy, hogy énekes, vagy bármi vagy"- vallotta be őszintén Tóth Gabi.

Tóth Gabit az orosz-ukrán háború történései is megviselték, sok minden átértékelődött benne, menekülteknek is segített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.