Tóth Gabit megviselték az elmúlt hetek történései: "Átértékelődtek bennem a hétköznapi dolgok is. Hanni is érzi rajtam a változást”

Tóth Gabi Ukrajna Orosz-ukrán háború átértékelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megrázta, mikor Oroszország támadást indított Ukrajna ellen. Az elmúlt hetekben több magyar híresség is felszólalt a történtekkel kapcsolatban: a minap Tóth Gabi osztotta meg az érzéseit, bevallotta, hogy sok minden átértékelődött benne a háború kirobbanása óta.

Tóth Gabi közösségi oldalán vallott arról, hogy sok minden átértékelődött benne, mióta kitört a háború Ukrajnában.

"Az elmúlt hetek szomorú történései sok mindent megváltoztattak bennem is. Átértékelődtek a hétköznapi dolgok is. Hanni is érzi rajtam a változást, de igyekszem nyugodt maradni, biztonságot, optimizmust sugározni felé. Az ő kis tiszta, őszinte lelke minden rezdülést észrevesz! Az ezzel kapcsolatos érzéseimet olvashatjátok legújabb blogbejegyzésemben (aminek a linkjét a bio-ban megtaláljátok), bár azt gondolom, akiknek gyermekük van, biztosan értik ezeket a gondolatokat. Nem vagytok egyedül!
Adjunk hálát Istennek, hogy biztonságban vagyunk és holnap is az otthonunk nyugalmában ébredhetünk! Azt kérem, aki teheti, a saját lehetőségei szerint segítse, segítsük mindazokat, akik életük legnagyobb terhét cipelik most a vállukon" - olvasható Gabi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.