A világ 100 legjóképűbb férfija közé választották a magyar Momoa-hasonmást

Forrás: instagram.com/blaisemegyeri -
kaszkadőr jóképű Megyeri Balázs férfiszépség Hasonmás Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eredeti mellett hasonmása is felkerült a legjobb pasik listájára, ami meglepte a magyar kaszkadőrt, de szemmel láthatólag örült is a megtiszteltetésnek. 

Megyeri Balázs nem gondolja magáról, hogy járna neki ekkora megtiszteltetés, de mindenképpen jóleső érzéssel tölti el a visszajelzés. A TV2 Mokkában viccesen Al Pacino Az ördög ügyvédje című filmjében elhangzott mondatát idézte: "A hiúság kifejezetten a kedvencem a bűnök közül."

Megyeri Balázs Forrás: instagram.com/blaisemegyeri

A Jason Momoa magyar hasonmásaként jegyzett fiatal kaszkadőr azt mondta, bár ő nem gondolja magáról, hogy annyira jó lenne, de arra mindenképpen jó ez az elismerés, hogy "ráirányítja a figyelmet a többi jóképű szittya fiatalemberre".

Megyeri Balázs a Mokkában arról is mesélt, hogy egy alkalommal felraktak rá egy Momoa-sminket és tetoválást, úgy ment végig Budapesten. Sokan megszólították, autogramot is kértek tőle, és még az sem zökkentette ki őket, hogy ő magyarul szólalt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.