Egyedülálló módon emlékezik meg Csollány Szilveszterről keresztapja

Forrás: AFP/Damien Meyer -
Csollány Szilveszter forgalmazás bor megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csollány Szilveszter közelgő születésnapja alkalmából különleges módon emlékezik meg a sportolóról keresztapja, Sike Tamás: egy róla elnevezett bort hoz forgalomba.

Csollány Szilveszter egész életében rajongott Egerért és a borokért.

Az elhunyt sportoló közelgő születésnapja alkalmából keresztapja, Sike Tamás egyedülálló módon emlékezik meg a bajnokról: egy róla elnevezett bort hoz forgalomba.

Egyedülálló módon emlékezik meg Csollány Szilveszterről keresztapja Forrás: AFP/Damien Meyer

Tamás elmondta, hogy különleges bor szerinte épp olyan határozott és elegáns, mint amilyen a sportoló volt. A befolyt pénzzel a jó barát pedig Csollány Szilveszter családját fogja támogatni. A bor olaszrizling, hárslevelű és sauvignon blanc házasításából készül, a címkéjén pedig a sportoló aláírása szerepel - írja a Ripost.

"Az az érdekes, próbáltam úgy ötvözni, hogy egy nagy testűt az elegánssal, amilyen a Szilas volt. Tehát egy ilyen határozott, de mégis elegáns" – árulta el a borról Sike Tamás.

"Azt gondoltam, hogy a családjának azzal tudunk segíteni, hogy a bor bevételét felajánlom a család számára. Hiszen egy családfőnek az elvesztése minden család számára tragédia" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.