Megszólalt Csollány Szilveszter felesége a búcsúztató után: "Elment a világ legjobb férje"

Csollány Szilveszter Csollány Szilveszter halála Csollány Szilveszter felesége Csollány Szilveszter temetése koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap volt Csollány Szilveszter búcsúztatója a Farkasréti temetőben. Az olimpikon özvegye a szertartás után először nyilatkozott férje elvesztéséről.

Rengetegen vettek részt Csollány Szilveszter búcsúztatóján a Farkasréti temetőben február 9-én. A családtagok mellett politikusok, ismert sportolók, híres emberek rótták le kegyeletüket.

A temetés után Csollány Judit először beszélt férje elvesztéséről a Magyar Torna Szövetségnek:„Szavakban leírhatatlan a fájdalmunk. Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja. Mindenki a nagyszerű sportolót, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt ismeri, aki 49 évesen egyedül felkészült, és lefutotta a maratont. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mindene volt a családja, a gyerekei, bármit megtett értük, kislányunk allergiája miatt még főzőtanfolyamra is járt. Sokszor mondta: ha a család boldog, nincsen gondod! Imádta a természetet, itthon kertészkedett, sokat kirándultunk, utaztunk, szerette a művészeteket, még zongorázni is megtanult autodidakta módon, sőt komponált is. Egy fantasztikus sportkarrier után varázslatos, kiteljesedett családapa lett. Semmi baj, megyünk tovább – ez volt a szava járása, ebből próbálok most erőt meríteni. Kimondhatatlanul hiányzik..."

A budapesti búcsúztató után Csollány Szilvesztert szerdán 15.45-kor, szűk családi körben, Sopronban helyezték örök nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.