Jennifer Lopez legújabb Instagram-videójában megmutatta teljesen természetes, smink és filterek nélküli arcát. Az 52 éves világsztár legalább 20 évet letagadhatna, és most megmutatta, mi a titka.

J. Lo vizes hajjal, smink nélkül állt a kamerák elé. A felvételen jól látszik, hogy akár húsz évet is letagadhatna, hiszen egyetlen ránc sincs az arcán, és teljesen hibátlan az arcbőre.

"Nincsen különleges világításom vagy hasonló, ez csak a reggeli fény. Nem használok semmilyen speciális effektet sem. Ez itt az én arcom, így nézek ki smink nélkül" – mondta a videó elején. Hozzátette, fontos a jó hozzáállás, ezért minden napját egy pozitív üzenettel kezdi.

"Közvetlenül a zuhanyzóm előtt van egy dobozom, amiben pozitív gondolatokat tartalmazó kártyák vannak. Ez az az üzenet, amelyet ma reggel húztam ki" – mondta, majd felolvasta az aznapi idézetet Helen Kellertől: "Határozd el magad, hogy boldog leszel, bármi is történjen. Minden rajtad múlik: a sikered és a boldogságod is." 

A videó későbbi részében a sztár bemutatja napi arcápolási rutinját:

Jennifer Lopeznek mostanában az esküvő körül forognak a gondolatai, ugyanis a szakítás után újra összejött Ben Affleck-kel, akivel boldogabb, mint valaha.