Jennifer Lopez kitálal, ezért szakítottak Ben Affleckkel: "Brutális volt"

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz -
Ben Affleck Jennifer Lopez és Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és Ben Affleck 2004-es szakításáról sok pletyka keringett, de valójában csupán ők tudják, mi vezetett ahhoz, hogy elváltak útjaik. Most, hogy ismét egymásra találtak, Jennifer nyíltan beszélt az érzéseiről. 

"Sok olyan dolog van, amit csak a hozzám hasonlók érthetnek meg, igaz? Milyen érzés, amikor minden szétesik, és úgy csúfolnak, mintha nem fájna? Úgy érzed, hogy megfulladsz, belefulladsz a saját döntéseidbe, amelyekről tudod, hogy nem helyesek" – idéz a díva a Rolling Stone magazinnak adott interjújából a Blikk.

"Igen, van egy második esély az igazi szerelemre... Most úgy érzem, remeg a lábam. Ahogy mondtam, sokat tanultunk. Tudjuk, mi az igazi, mi az, ami nem. Tehát csak a játékszabály változott" - mesélte Jennifer és hozzátette: "Ahelyett, hogy ünnepeltek volna velünk együtt, inkább kritizáltak. Brutális volt. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket nagyon mélyen eltemetsz, hogy tovább léphess. Ben és én együtt voltunk, és nagyon szerelmesek voltunk. Életem egyik legboldogabb időszaka volt. De kritizáltak minket, ami tönkretette a kapcsolatunkat, mert túl fiatalok voltunk ahhoz, hogy megértsük, mik az életben a legfontosabb dolgok" - idézte fel a múltat.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz

A jólértesültek szerint a pár egyébként már az esküvőt tervezgeti. "Nincs akadálya, hogy összeházasodjanak. Tökéletes harmóniában élnek, ez a kapcsolat nincs kudarcra ítélve. Most készülnek az eljegyzésre" - nyilatkozta egyik ismerősük a múlt év végén a Page Sixnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.