Megnősült David Beckham legidősebb fia: 1,3 milliárd forintba került az esküvő

lakodalom esküvő David Beckham Brooklyn Beckham luxus ceremónia frigy Nicola Peltz Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomesküvőt szombaton tartották, rengeteg sztár megjelent. Íme az első fotók!

A Beckham család szereti a luxust, ami a legidősebb gyerek, Brooklyn újdonsült feleségétől sem idegen, hiszen Nicola Peltz színésznő édesapja a dollármilliárdos amerikai üzletember, Nelson Peltz. Így aztán nincs is abban semmi meglepő, hogy az örömszülők igazán megadták a módját, és 1,3 milliárd forintnak megfelelő dollárt költöttek csemetéik álomesküvőjére, melyen a szerelmesek kimondták a boldogító igent.

A ceremónián több híresség is megjelent: ott volt Gordon Ramsay, Victoria Beckham egykori együtteséből a Spice Girlsből Mel B és Emma Bunton, de megjelent a teniszezőnő Serena Williams, illetve Victoria Beckham közeli barátja, Eva Longoria színésznő is. Nem hiányzott a nagy eseményről Gigi Hadid modell, Nicole Ritchie amerikai realitysztár, Madonna fia, Rocco Ritchie, Tom Brady amerikai futballista és szupermodell felesége, Gisele Bündchen sem, sőt! A násznép tagjai között volt David Beckham focista barátai közül Dave Gardner, Gary Neville és testvére, Phil is - írja a Daily Mail.

A 23 éves séfjelölt Brooklyn 27 éves felesége Instagramon osztott meg fotókat a nászról, amiken a lenyűgöző fehér Valentino menyasszonyi ruhájában látható szerelmével. A fotó mellé a következő szöveget írta: „Mr. és Mrs. Peltz Beckham ❤️'

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.