Felrobbantotta az internetet Kim Kardashian és Pete Davidson közös fotója: egy óra alatt több mint 3 millió lájkot kapott

fotó kim kardashian Pete Davidson lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje már nem titok, hogy Kim Kardashianre újra rátalált a szerelem, a pasija pedig nem más, mint Pete Davidson. Közös fotójuk felrobbantotta az Instagramot, egy óra alatt több mint 3 millió lájkot kapott.

Március elején egy év huzavona után kimondta a válást a sztárpár, Kim Kardashian és Kanye West. Most, hogy hivatalosan is az elvált nők táborát erősíti, gyorsan fel is vállalta szerelmét, a humorista Pet Davidsont, aki a Saturday Night Live sztárja.

Az első közös fotójukat még március közepén töltöttek fel az Instagramra, amivel hivatalosan is bejelentették, hogy együtt vannak.

Nemrég Kim újabb közös fotóval színesítette az Instagram-oldalát, ami valósággal felrobbantotta az internetet; egy óra alatt több mint 3 millióan lájkolták. Még egy nap sem telt el a posztolás óta: jelenleg közel 9 millióan kedvelik a szerelmesek fotóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.