Így köszöntötte Stana Alexandra a születésnapos Meggyes Dávidot

köszöntés fotó Meggyes Dávid Stana Alexandra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Aexandra és Meggyes Dávid között még mindig dúl a szerelem. Bár sokan nem jósoltak nagy jövőt a párkapcsolatnak, ők mégis folyamatosan rácáfolnak a negatív kommentekre.

Év elején derült ki, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid is szakított korábbi párjával, és egymás oldalán találták meg a szerelmet. A már nem is annyira friss párt rengeteg kritikai érte emiatt, nemrég nyilatkoztak arról, hogyan élték meg a sok bántást, amt kaptak.

Azonban úgy tűnik, hiába a sok negatív kritika, ez mind nincs hatással a párkapcsolatukra, és tényleg megtalálták egymás oldalán az igaz szerelmet. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a táncosnő legutóbbi posztja, melyben születésnapja alkalmából köszöntette Meggyes Dávidot.

"Strillió ilyen pillanatot élj még meg mellettem! A világ Legboldogabb Szülinapját Kívánom Neked! Köszönöm, hogy vagy!" - írta Alexandra a kép alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.