Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelem Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolatáról sokáig pletykáltak, majd január végén a táncosnő megerősítette, hogy egy párt alkotnak. Horváth Gréta volt férje most elmondta, mit jelent Alexandra az életében.

Valentin-napon Stana Alexandra és Meggyes Dávid egy fotóval is megerősítette kapcsolatát, ami bizonyítja, hogy kettejük között hatalmas a boldogság.

"Furcsálltam, hogy ilyen rövid idő alatt valaki ilyen hatással van rám, mert nekem eddig mindig évek óta tartó barátságokból alakult ki vonzalom, szerelem" - mondta a Storynak Alexandra, aki már az első randevún érezte, hogy Dávid különleges lesz az életében.

"Húszévesen még arra fókuszáltam, hogy a test kapjon eleget. 30 felett már a lélek is kellett. Egy élet leéléséhez kell mindkettő. Számomra Alexandra a test és a lélek egyensúlya. Szeretnénk, ha örökké tartana, és egy életre szólna ez a szerelem" - mondta Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.