George Clooney felesége szerint „Ukrajna ma egy mészárszék Európa szívében"

Forrás: Northfoto -
Ukrajna George Clooney Orosz-ukrán háború emberi jogok ENSZ Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár emberi jogi ügyvéd felesége, Amal Clooney az ENSZ előtt mondta el  gondolatait az Ukrajnában zajló erőszakról. 

"Ukrajna ma egy mészárszék Európa szívében" - mondta Amal Clooney New Yorkban, és aggodalmát fejezte ki a folyamatosan érkező hírekkel kapcsolatban.

Amal Clooney Forrás: Northfoto

George Clooney felesége elmondta, hogy folyamatosan követi a híreket, rengeteg kérdés merül fel benne, egyúttal arra buzdította a tagországokat, hogy gyűjtsenek bizonyítékokat Oroszország Ukrajnában elkövetett háborús bűneiről.

"Lehetséges, hogy gyerekek ezreit deportálják Oroszországba? Lehetséges, hogy kamaszlányokat erőszakolnak meg az utcán a családjuk és a szomszédaik szeme láttára? Tényleg lebombáztak egy gyerekekkel teli épületet? És a civileket Mariupolbanvalóban halálra éheztetik és kínozzák? Sajnos, a válasz minderre az, hogy igen" - válaszolta meg saját kérdéseit felszólalásában Amal Clooney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.