Napi horoszkóp (2022. május 9.): Ne félj a váratlan helyzetektől, új emberektől

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnehezíti a hétköznapokat a Merkúr hátrálása, sok félreértést, akadályt hoz, de lehetőséget is jelez.

Kos

A Merkúr ma megkezdi hátráló mozgását, ez sajnos megnehezíti az ügyeink elintézését! Mindenféle váratlan zűrzavarra lehet számítani: félremehetnek az utalások, elveszhetnek az e-mailek.

Bika

Hatalmas akarattal és elszántsággal látsz neki a munkának, kell azonban más is a biztos sikerhez. Próbálkozhatsz igazán, szívből vágyni rá. A szeretet is csodákra képes, éleszd fel a szívedben!

Ikrek

Az ügyek intézését a hátráló Merkúr nehezíti. Ráadásul egy régi ismerősöd is felbukkanhat a múltból, esetleg azért, mert van még lezáratlan ügyetek.

Rák

Most jobb, ha spontán leszel. Ne félj a váratlan helyzetektől, az új emberektől, mert talán épp ezek révén ismerheted meg eddig rejtett oldalaidat, tehetségedet.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

A hátráló Merkúr a te eszeden is túljárhat, hiába átlagon felüli az összpontosítási képességed. Ha valami információ nem úgy és oda jut el, ahová kellett volna, az nagy problémákat okozhat neked a mai napon.

Szűz

A hátráló Merkúr hatását, ha lassan is, de te is meg fogod érezni, nyilvánvaló lesz, mennyi nehézséget okoz. Ezek ugyan kis fennakadások, de nagyon bosszantóak. Ellenőrizz ma mindent kétszer is - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.