"27 éves vagyok, a nevelt lányom pedig 20" – Nehezen indult, de mára a legjobb barátnők lettek

mostohaanya család kapcsolat nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostohaanya és a nevelt lánya között hét év korkülönbség van, és bár nehezen indult a kapcsolatuk, mára legjobb barátokká váltak. Elmondták, semmit sem változtatnának meg.

Sav Martin 23 éves volt, amikor randizni kezdett a 44 éves Chris-szel. Nem sokkal később a férfi bemutatta gyermekeinek, a most 20 éves Tizzianának, a most 17 éves Taygenek és a most 13 éves Trinity-nek.

A nagy találkozás nem volt problémáktól mentes. Az akkor 17 éves Tizziana ugyanis kifejezetten rossz néven vette, hogy édesapja új párja csupán hét évvel idősebb nála. Azonban a konfliktusok végül megoldódtak, és mára a mostohaanya és a nevelt lány legjobb barátokká váltak.

Sav és Chris mindössze négy hónapja ismerték egymást, amikor a nő teherbe esett, azóta pedig még két közös gyermekük is van. Elmondták, a köztük lévő 17 év korkülönbség Christ igazán megfiatalította - írja a Mirror.

"Úgy viselkedem, mintha 30 éves lennék. Nem vagyok öreg, rengeteg energiám van. Örülök, hogy fiatal gyerekeim vannak, hogy megtapasztalhassák velem az életemnek ezt a részét" - mondta az apa.

@sav_chapin I met her & she was 17 ♀️ #fypage#fyp#foryou#foryoupage#stepmom#momtok#blendedfamily#agegap @tizzi_8 ♬ original sound - Mendel and Judah Abehsera

Sav a videóban ezt mondja Tizzianával való nem mindennapi barátságáról: "Találkoztam vele, ő 17 éves volt, én pedig 23 éves voltam. Nem is gondoltam, hogy a mostohaanyja a legjobb barátnője leszek egyben. Nem cserélném el ezt semmiért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.