Kulcsár Edina vetélytársa lehet Nagy Melanie? Meglepő dologra készül G.w.M exe

Forrás: Facebook/Nagy Melanie -
G.w.M Kulcsár Edina éneklés Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt a nagy nyilvánosság előtt esett egymásnak Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M és a fiatal rapper egykori kedvese, Nagy Melanie. Úgy tűnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek és a kétgyermekes anyuka a csatározás után a saját jövőjére tud koncentrálni.

Nagy Melanie-nak pedig nagy tervei vannak, és ezeket meg is osztotta a követőivel. A jelenleg rádiós műsorvezetőként dolgozó fiatal anyuka a későbbiekben szeretne valami olyasmivel foglalkozni, ami nem csak biztosítja majd gyermekei számára a stabil hátteret, hanem örömöt okoz saját magának is. Az egyik követőjének a kérdésére elárulta, mi lenne az álma.

Forrás: Facebook/Nagy Melanie

Melanie azt fontolgatja, hogy visszatér az énekléshez – írja a Blikk.

Egykor már kipróbálta magát a Megasztárban, de a gyerekek miatt nem volt lehetősége arra fókuszálni, hogy beindítsa zenei karrierjét. A közeljövőben azonban lehet, hogy újra mikrofont ragad és kihívója lesz egykori kedvese új szerelmének. G.w.M mostani párja, Kulcsár Edina ugyanis szintén pár hónapja rukkolt elő saját dalával, ami pillanatok alatt nagy siker lett az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.