Rá sem ismerni Horváth Grétára: titokzatos férfi teszi őt boldoggá

Forrás: Instagram/horvath_greta_official -
Horváth Gréta Horváth Gréta új párja szerelem Horváth Gréta szerelme Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén év elején robbant a hír, hogy véget ért Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága. idő közben kiderült, hogy a férfi az ismert táncosnő, Stana Alexandra oldalán találta meg a boldogságot, ám a napokban Grétára is rámosolygott a szerencse.

Az egykori sorozatsztár és influenszer különleges fotóval lepte meg a követőit. Horváth Gréta ugyanis egy sejtelmes fotóval tudatta a nyilvánossággal, hogy rátalált a szerelem. A titokzatos férfiből nem sok látszik a közös képen, és a sztár nem is szeretné nagy dobra verni a kapcsolatát. A követőinek azonban őszintén válaszolt a kérdésekre, melyeket saját Instagram oldalán, a mindössze egy napig elérhető storykban tett közzé.

Gréta szeretné titokban tartani új párja kilétét, ugyanis a férfi nem vágyik a szereplésre. Az új hódoló ráadásul nincs fent egyik közösségi médiás platformon sem, aminek Gréta különösen örül, és úgy érzi, végre megint van magánélete. Nemcsak a rajongók, hanem saját kisfia is észrevette, hogy mennyivel boldogabb most, meg is jegyezte, hogy olyan, mintha édesanyját kicserélték volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.