Napi horoszkóp (2022. május 13.): a Mérleg előtt új utak nyílnak meg, a Skorpió bevonzza, amire vágyik

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mars és a Nap fényszöge nagyon erős energiákat jelez péntek, 13-ra. Még az is lehet, hogy most kimondottan szerencsésen alakul nekünk ez a nap... Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hat, ami nagyon erőteljes energia. Most mindenhez van kedved/erőd, amit csak kitűzöl magad elé, de ez az energia túl is tud csordulni, és akkor egy pillanat alatt semmissé teheted az addigi erőfeszítéseidet. Uralkodj az indulataidon!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A hátráló Merkúr miatt ma elöntenek a teendők, ezek között lehet olyan is, amit egyszer már megcsináltál, most mégis újra kell. A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romlana el. Nincs más lehetőség, állnod kell a sarat!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamiért elégedetlen vagy a partnereddel, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha meg is beszéled vele az elégedetlenséged okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor ma sikeresen pályázhatsz meg egy állást. Szerződést azonban még ne írj alá a hátráló Merkúr miatt! Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeidet. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnod. Ne tétlenkedj tovább!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.