Megható sorokkal emlékezett meg egykori barátjáról Hobo

Fotó: Polyak Attila - Origo -
emlékkoncert Földes László (Hobo) Póka Egon Hobo Földes László Hobo megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes László a kétórás péntek esti Póka Egon tiszteletére rendezett emlékkoncertje kapcsán a közösségi médiában osztotta meg gondolatait egykori zenésztársáról. 

Hobo és új zenekara pénteken több mint 1000 ember előtt játszott a Barba Negrában. A koncerten kizárólag Póka Egon dalait adták elő.

Földes László Hobo Fotó: Polyak Attila - Origo

A zenész Facebook-posztban írta le a koncerttel kapcsolatos érzéseit, gondolatait, hogy mennyi ismerős arccal találkozott a közönség soraiban, köztük a tavaly súlyos betegségben elhunyt Póka Egon egykori zenésztársával, a P-Mobil zenekar gitárosával, Sárvári Vilivel is, aki Hobo szerint egyedüliként képviselte a szakmát aznap este, legalábbis közönségoldalon.

Póka Egon Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Megható sorait így zárta:

"A nagyszerű zenék és az emberek együttérzése, öröme a veszteség el nem múló érzése fölé emelt engem és társaimat, így jó lélekkel hajoltunk meg Egon emléke és a közönség előtt.
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt.
Tisztelettel Hobo"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.