Kiderült, meddig marad szingli Szabó Zsófi: a jósnő elárulta, mikor talál rá újra a szerelem

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
szingli Szabó Zsófi Shane Tusup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata hirtelen ért véget, Müller Rózsa világhírű jósnő korábban már megszólalt arról, hogy mi vezethetett a szakításhoz. Most azt is elmondta, meddig marad egyedül Zsófi.

Müller Rózsa világhírű jósnő elárulta, mi vezethetett Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításához. "Shane, legalábbis egyelőre, nem való férjnek, nem érett még a házasságra. Abszolút irányító szerep az övé, Zsófi pedig túl érzékeny, ugyanakkor talpraesett, szuverén nő, így szenved, ha nem lehet önmaga" - mondta a többi között a jósnő, aki azt is elárulta, hogy vajon meddig marad szingli Zsófi.

Szabó Zsófi nem sokáig marad szingli Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Az ugyanis biztos, hogy gyorsan rátalál majd a szerelem, nem lesz sokáig szingli. Ám ha nem elég körültekintő, a sors könnyen megismételheti magát. Arra kell figyelnie, hogy érett férfit válasszon! Zsófi egyértelműen bevonz magának egy típust: azokat a pasikat, akik bár felnőttek, mégis valahol gyerekek maradtak. Ezek a nagyra nőtt gyerekek pedig, még ha biztos egzisztenciával is rendelkeznek, nem tudnak kellő háttérország lenni a számára" - mondta a jósnő a Hot! Magazinnak.. Eközben Shane még nem áll készen arra, hogy elengedje Zsófit. Nemrég érzelmes üzenetet tett közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.