Mielőtt Shane Tusup megkérte volna Szabó Zsófi kezét, a hot! magazin megkérte Müller Rózsa világhírű jósnőt, hogy jövendölje meg, mi vár a párra. Már akkor úgy vélekedett, hogy nem vár szép jövő a szerelemesekre, azóta kiderült, igaza volt, hiszen szakítottak.

A friss, szerdán megjelenő hot!-ban ismét megszólal a jósnő, aki úgy véli, a „két dudás egy csárdában" esete állt fenn, így esély sem volt arra, hogy hosszú távon is működőképes legyen a kapcsolatuk.

„Shane, legalábbis egyelőre, nem való férjnek, nem érett még a házasságra. Abszolút irányító szerep az övé, Zsófi pedig túl érzékeny, ugyanakkor talpraesett, szuverén nő, így szenved, ha nem lehet önmaga. Egy meleg, szerető családi fészekből repült ki, ahol a szülei imádták, körülrajongták; nem tud létezni egy bonyolult, kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolatban. Éppen ezért megfontolandó, hogy legközelebb melyik férfit ajándékozza meg a bizalmával" – olvasható a magazinban.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

És hogy a jósnő szerint mikor talál rá újra a szerelem Zsófira? A hot!-ból kiderül, keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról többet ITT olvashatsz