"Shane nem való férjnek, Zsófi nem tud létezni egy kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolatban" - állítja a jósnő

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi és Shane Tusup Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása Müller Rózsa jósnő Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt Shane Tusup megkérte volna Szabó Zsófi kezét, a hot! magazin megkérte Müller Rózsa világhírű jósnőt, hogy jövendölje meg, mi vár a párra. Már akkor úgy vélekedett, hogy nem vár szép jövő a szerelemesekre, azóta kiderült, igaza volt, hiszen szakítottak.

A friss, szerdán megjelenő hot!-ban ismét megszólal a jósnő, aki úgy véli, a „két dudás egy csárdában" esete állt fenn, így esély sem volt arra, hogy hosszú távon is működőképes legyen a kapcsolatuk.

„Shane, legalábbis egyelőre, nem való férjnek, nem érett még a házasságra. Abszolút irányító szerep az övé, Zsófi pedig túl érzékeny, ugyanakkor talpraesett, szuverén nő, így szenved, ha nem lehet önmaga. Egy meleg, szerető családi fészekből repült ki, ahol a szülei imádták, körülrajongták; nem tud létezni egy bonyolult, kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolatban. Éppen ezért megfontolandó, hogy legközelebb melyik férfit ajándékozza meg a bizalmával" – olvasható a magazinban.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

És hogy a jósnő szerint mikor talál rá újra a szerelem Zsófira? A hot!-ból kiderül, keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról többet ITT olvashatsz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.