Videón látható, hogy milyen érzés lehet pszichedelikus drogokat használni

pszichedelikus drog videó optikai csalódás hallucináció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjed egy videó a Youtube-on, amelyben észbontó optikai csalódás látható. A videó 30 másodperc után összezavarja a nézőket, és néhányan még utána is hallucinálnak.

Már több mint 70 ezren látták azt a videót, amely azt állítja magáról, hogy megmutatja, milyen érzés lehet pszichedelikus drogok hatása alatt állni.

"Ez a videó hallucinációkat okoz, amely hasonlít egy LSD-utazáshoz. Ha nem akarsz hallucinációkat tapasztalni, kérlek, ne nézd meg" - olvasható a videó alatt.

A kommentelők változatos tapasztalatokról számoltak be a videó megtekintése után. Volt, aki azt írta, hogy nagyjából 30 másodpercig csak homályosan látta a szobáját, és bár nem éppen LSD-szintű, de azért szórakoztató. Másvalaki pedig azt írta, hogy a videó megnézése után a halott nagymamája urnája, ami a kandallón áll, úgy tűnt néhány pillanatig, mintha táncolna.

Ha kíváncsi vagy több optikai csalódásra, itt és itt írtunk róla korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.