Tóth Andi lecserélte ikonikus luxusautóját: nem volt túl biztonságos

Mustang csere új autó kabrió Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi mindeddig egy feltűnő, zöld Mustanggal járta az utakat, most azonban egy kevésbé kirívó autóra váltott.

Az énekesnő Instagram-sztoriban osztotta meg követőivel a hírt, miszerint új luxusautója lett. Úgy érezte, egy szürke kabrió jobban kiegészítené a nyári napokat, ráadásul, mivel kevésbé feltűnő, biztonságosabb is lesz számára.

Andi korábban arról számolt be, hogy bár imádja zöld autóját, sokszor előfordult vele, hogy egy-egy elvetemült sofőr megpóbálta leszorítani az autópályáról.

Emiatt azonban már nem kell aggódnia, hiszen míg rikító autóját azonnal ki lehetett szúrni, egy szürke autó már kevésbé lesz feltűnő.

"Mostantól nem zöld, hanem szürke paciban fogok feszíteni!" – mondta Andi.

Ahogy megírtuk, rosszul sikerült Tóth Andi nagyváradi koncertje. Az énekesnő szerint "ótvar volt" a hangosítás ő pedig végigkáromkodta a fellépését. Az ügyben az Andit követő fellépők, Majkáék is megszólaltak, valamint a szervezők is elmondták a véleményüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.