Ahogy megírtuk, rosszul sikerült Tóth Andi nagyváradi koncertje. Az énekesnő szerint "ótvar volt" a hangosítás ő pedig végigkáromkodta a fellépését. Az ügyben az Andit követő fellépők, Majkáék is megszólaltak, valamint a szervezők is elmondták a véleményüket. 

"Mi saját technikát viszünk a koncertekre, nem volt semmi problémánk. Andival épp csak összefutottam, de nem beszéltünk arról, hogyan sikerült a koncertje, mi pedig nem észleltünk belőle semmit, mert már az öltözőben voltunk, amikor színpadra lépett" - nyilatkozta a Blikknek Curtis. 

Forrás: Curtis/Instagram

Megkerestük a szervezőit is, hogy megtudjuk, ki hibázott. A technikáért és koncertekért felelős koordinátor azt mesélte, több probléma is adódott Andi fellépésekor.

"A művésznő közvetlenül a koncert előtt érkezett, így nem volt lehetőség a hangbeállásra. Aztán az előadás ideje alatt folyamatosan markolta a mikrofon kapszuláját, ami gerjedést okozott. A visszahívásos dalnál nem mondta be, melyik dalt kéri elindítani, így ugyan a koncert előtt kaptunk egy felcímezett és beszámozott felvételt, de a kérdéses dalnál nem lehetett tudni, melyikre gondol. Továbbá, amikor a művésznő nem énekelt a mikrofonba, mindig leengedte azt a törzse mellé, így erős jelet vett a monitorhangfalakból, amiket ő kért, hogy nagyon hangosan szólaltassunk meg" - mondta el a  Debreczeni Sándor, a Minden Magyar Majálisa rendezvény egyik szervezője és hozzátette, folyamatosan próbáltak segíteni Andinak.

Forrás: Tóth Andi/Instagram