Újabb részletek Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról: ez is közrejátszhatott

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi Shane Tusup Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának híre mindenkit meglepett, hiszen egészen addig szerelmes posztjaikkal voltak tele a közösségi oldalaik. Mivel ők nem indokolták meg a szétválást, helyettük közeli barátok és ismerősök nyilatkoztak a lehetséges okokról: most újabb indokra derült fény.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nem sokkal eljegyzésük után jelentették be szakításukat, ami mindenkit meglepett, hiszen semmi nem utalt arra, hogy megromlott volna közöttük a viszony. A szomorú hírt közösségi oldalaikon jelentették be, okokat azonban ők nem közöltek, a közeli ismerősök azonban igen. Úgy hírlik, hogy Shane Tusup heves természete is oka lehetett a hirtelen szakításnak, amiről most újabb részletek láttak napvilágot.

Berki Krisztián halála is vitát generált köztük Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

Állítólag egy veszekedésük annyira elfajult, hogy Shane rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott és a rendőrség kihívásával is fenyegetőzött. Az edző végül megnyugodott, ezért nem lett komolyabb ügy a veszekedésből, de a kapcsolatuk itt véget ért.

Ismerőseik elárulták, hogy nem ez volt az első komolyabb konfliktus, ugyanis az első igazi veszekedést Berki Krisztián halála okozta. A tragédia napján a pár a Mátrában pihent, ott értesült Zsófi a szomorú hírről. Mivel egykor egy párt alkottak, a műsorvezetőt megrendítette az eset, nem is tudott másra gondolni, amit viszont Shane nem nézett jó szemmel.

Azóta persze már megbánta az edző, hogy elvesztette a fejét és próbálja visszaszerezni Zsófit, ám úgy tűnik: erre nincs esélye - írja a BlikkRúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.