"Ezért menekülnek előled a pasik" - durván beleálltak Szabó Zsófiba

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
body shaming Szabó Zsófi komment beszólás Shane Tusup Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi egyik képe alatt durván elszabadultak az indulatok. 

A műsorvezető pár nappal korábban posztolt magáról egy futás közben készült képet, amihez ezt a motiváló szöveget írta: "Bármire képes vagyok, bármire képes vagy!"

Azonban arra valószínűleg sem ő, de senki más sem számított, hogy lesznek olyanok, akik egy ilyen pozitív kicsengésű posztba is belekötnek.

"Ezért menekülnek tőled a pasik, nincs mit fogjanak rajtad. Ebben éled ki magadat sajnos. Inkább hízzál, és nem leszel mindig elhagyva" - írta egy rosszindulatú hozzászóló. Ami még meglepőbb, hogy nem is ez volt az egyetlen ilyen komment.

"Ezért hagynak el mindig, inkább hízzál" - írta valaki más.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának híre mindenkit meglepett, hiszen egészen addig szerelmes posztjaikkal voltak tele a közösségi oldalaik. Mivel ők nem indokolták meg a szétválást, helyettük közeli barátok és ismerősök nyilatkoztak a lehetséges okokról: most újabb indokra derült fény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.