Fogságból készítheti videóit a TikTok népszerű anya-lánya párosa

TikTok-sztár veszély TikTok fogság Tiktok anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói aggódnak a két TikTok-sztárért. 

Hogy összeesküvés-elmélet, vagy a valóság, azt egyelőre nem tudni, mivel a több milliós nézettséget produkáló duó nem adott egyértelmű jelzést - videóik alatt csak a találgatások mennek.

@bebopandbebe_help odd..#fyp#bebopandbebeneedsourhelp#bebopandbebe#foryou#peopleneedtoseethis#help?♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Egy biztos, nézőik közül sokan úgy gondolják, hogy nincs minden rendben a páros körül, vannak, akik azt sejtik, hogy anya és lánya fogságban van, és úgy készíti videóit.

Egyesek kommentben kérték, hogy adjanak egyértelmű jelzést, ha ez valóban így van, a következő videójukhoz vegyenek piros, illetve rózsaszín ruhát, ha segítségre van szükségük. Még videóelemző oldalt is létrehoztak, hogy megvizsgálják a TikTokon közzétett, igencsak népszerű videóikat, melyek sikeréhez mások szerint erősen hozzájárultak az említett áldozat-teóriák.

Bebop és Bebe egyelőre nem tette tisztázta a helyzetet, a tiktokosok egy része pedig úgy gondolja, hogy a bántalmazásra utaló jeleket kérő kommentek utólag kerültek a páros videói alá, nem beszélve arról, hogy oldalukon több olyan videó is megjelent, melyet nem az otthonukban vettek fel, ami arra enged következtetni, hogy a két nő nincs veszélyben - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.