TikTok: show közben támadt rá egy delfin a gondozójára - Videó

delfinshow videó Tiktok show delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy delfinshow közepén váratlanul támadt rá az egyik delfin a gondozójára. Sundance, a delfin hirtelen erőszakossá vált, a trénernek pedig épphogy sikerült kiúsznia a medencéből.

A Miami Seaquariumban delfinshow közben Sundance, a delfin egyik pillanatról a másikra erőszakossá vált. Az esetről az egyik résztvevő, Shannon Carpenter készített felvételt, aki épp a családjával volt jelen a rendezvényen. A videó csak három napja látott napvilágot, de bejárta az egész TikTokot.

@scphoto_ky A dolphin trainer was just attacked by Flipper. Police just arrived. :( #dolphinattack#miami#seaquarium♬ original sound - SCPhoto_KY

A videóban látható, hogy a tréner nem volt egyszerű helyzetben. Végül kórházba szállították, a delfint pedig jelenleg is megfigyelik az ócenáriumban.

Korábban írtunk olyan rendhagyó esetről, amikor egy delfin szexuális izgalomba jött a gondozójától, majd annak hiányába végül belehalt. Arról is beszámoltunk, amikor meghalt a világ legmagányosabb delfinje, aki egy elhagyatott medencében élt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.