Nyilatkozott a börtönbe került ügyvéd: Galambos Lajos egyetlen hazugsága elég volt, hogy rács mögé kerüljön

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos zsarolás börtön ügyvéd K.K.László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Puskás Ferenc ügyvéd már tudja, mit jelent fogvatartottnak lenni. 

Ezt Galambos Lajosnak köszönheti, aki feljelentésében azt állította, hogy K.K-val együtt részt vett a 200 millió forintos zsarolásban. Az ügyvéd állítja: nem is tudott erről a pénzről, őt egy kölcsönügylethez hívták, nem zsarorláshoz.

Galambos Lajos Forrás: TV2

"K. K. korábban ügyfelem volt, felhívott és érdeklődött, hogy van-e esélye annak, hogy az ügyészség változtasson a vádindítványon és Lajcsira végül felfüggesztettet kérjen az eredeti letöltendő helyett a közműlopási ügyben. Én azt válaszoltam, hogy jogi értelemben ennek nincs akadálya" - mondta el Dr. Puskás, Sukoró egykori alpolgármestere a Bors napilapnak, hozzátéve: "Ezután K. K. és Galambos három alkalommal is egyeztettek a 200 milliós vesztegetési pénzről, de erről én csak a fogdában szereztem tudomást."

Az ügyvéd ezek után 60 napot töltött börtönben, ami nagyon megviselte, hiszen addig feddhetetlen életet élt. A mai napig fél, hogy egyszer újra rendőrök állnak meg sukorói háza előtt, és gyanúsítottként viszik el őt.

Úgy gondolja, veszélyben vannak a magyar ügyvédek, hiszen az ügyvédi törvény alapján ügyvéd csak írásban vállalhat el megbízást, amit ő nem tett meg, mégis elzárták, ok nélkül, ártatlanul, csupán mert Galambos Lajcsi mondott valamit, ami nyomokban sem tartalmazott igazságot - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.