Szerelem, szex, romantika: ezt árulja el rólad a Vénusz jegyed - 2. rész

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Vénusz szex romantika horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem, szex, romantika, nőiség. Bár azt tudjuk, hogy a Vénusz a szerelem bolygója, az már kevésbé ismert tény, hogy igencsak nagy hatással van ránk és a saját működésünkre is.

A Vénusz elhelyezkedése a születési ábrában megmutatja, hogyan hangolódsz magadra, és hogyan viszonyulsz másokhoz. Megmutatja az igényeidet és a vágyaidat a szerelem, a romantika, az intimitás, a szex és a párkapcsolat terén. Felfedi a szeretetnyelved legmélyebb zugait, és azt is, hogy hogyan közvetíted mások felé az érzelmeidet.

Megmutatkozik benne a másokkal való bensőséges kapcsolatunk, hogy mit szeretnénk a családunktól, a barátainktól, a szerelmünktől, a szeretőnktől. A Vénusz feltárja, hogy mi az, amitől elindul bensőnkben a bizsergés, és azt is, hogy mi az, ami igazán nagy sebet tud ejteni a szívünkön.

Hogy megtudd, melyik jegyben állt a Vénusz a születésedkor, használd az Astronet kalkulátorát, melynél szükség lesz a pontos születési dátumodra, órára és percre pontosan és a születési helyedre. Ha pedig ez megvan, olvasd el alább, hogy hogyan befolyásolja a Vénusz a szerelmi életedet.

Vénusz a Mérlegben

Amikor a Mérlegben lévő Vénusz belép egy szobába, mindenkit azonnal elvarázsol. Kacér, elbűvölő, szórakoztató, és azt akarja, hogy mindenki jól érezze magát. Konfliktuskerülő, és biztos, hogy előbb fog minden problémát a szőnyeg alá söpörni, minthogy bevallja: valami nem stimmel. Szereti az egyértelmű és átlátható dolgokat, igazi boldogságát a házasságban találja meg, nem a kalandokban.

Vénusz a Skorpióban

Hatalmas a szíve és fantasztikus hallgatóság. Imádja a fülledt szenvedélyt, a tabuk döntögetését, és sosem szabna határt a szerelemben. Mély, tartalmas, titokzatos szerelemre vágyik, és a rejtett szépséget, a misztikumot keresi mindenhol. Hajlamos nagyon hamar mindent beleadni, ezért fontos, hogy lassítson a tempón, mielőtt túl intenzívvé válik a helyzet, és kicsúszik az irányítás a kezei közül.

Vénusz a Nyilasban

A Nyilasban lévő Vénusz romantikus felfedező, de sosem tudja, mikor kell lassítani. Szereti a kalandokat, a szabadságot, és értékeli azokat az embereket, akik nem hagyják, hogy megunja őket. Nyugtalan, szétszórt, és hajlamos olyan szituációkba keveredni, amelyek eltérítik az őszinte, mély szerelemtől. Adódhatnak szexuális problémái, mivel állandóan a jövőben él, így elfelejtve foglalkozni a jelennel.

Forrás: Shutterstock

Vénusz a Bakban

A Bakban lévő Vénusz szereti a szándékosságot és az átgondoltságot. Romantikus gesztusait mélyen átgondolja, és kifejezetten megfontolt jegy, ha a párkapcsolatairól van szó, nem kezd bele semmibe hirtelen felindulásból. Fontos számára a folyamatos fejlődés és haladás, ha pedig megtalálja a társát, onnantól kezdve egyértelmű lesz számára, hogy ketten haladnak már, és nem csak ő egyedül. A felszínen sokszor tűnhet érzelemmentesnek, az viszont csak álca, és ha képes elengedni a gyeplőt, előbújik az érzelmes szíve.

Vénusz a Vízöntőben

A Vízöntőben lévő Vénusz eltéveszthetetlen, kitűnik a tömegből. Nehezen hoz döntést, és még nehezebben köteleződik el. Bár elsőre furcsának tűnik: ha szabadon szárnyalhat, könnyebb vele hosszú, tartós szerelemben lenni. Fontos számára a nyitottság és az értelem. Ha valamit a fejébe vesz, kitart mellette, a szabályokat viszont nem tartja túl sokra.

Vénusz a Halakban

Az igazi reménytelen romantikus. Önzetlen, villámgyorsan szerelembe esik, és mindent megtesz azért, aki rabul ejtette a szívét. Azonban csak óvatosan: ha lekötve érzi magát, könnyen kiábrándulhat. Szereti magára ölteni az áldozat szerepét. Ilyenkor hatalmas bánat telepedik rá, és azután áhítozik, hogy valaki megmentse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.