Az interneten keresi a szerelmet az 52 éves magyar divattervező

Fotó:: Andras Lung Photography/Facebook/Makány Márta -
divattervező párkeresés Makány Márta divattervezés Tinder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makány Márta a Tinderen keresi a szerelmet. Mint mondja, a legtöbb férfi nem is tudja, hogy egy ismert divattervezővel van dolga.

Makány Márta két évvel ezelőtt teljesen megváltozott: az ismert divattervező 50 kilótól szabadult meg. Az 52 éves híresség néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, regisztrál a Tinderre, és az interneten keresi a szerelmet.

Makány az Instagram-oldalán is mesélt Tinderes kalandjairól, pár perces videóinak a „Mit gondoltok? Elég szép vagyok egy férfinak, vagy még kell rajtam változtatni?" címet adta.

A divattervező az egyik videóban arról mesélt, hogy egy férfi egy jól sikerült randi másnapján egy levélben tájékoztatta arról, hogyan kellene kinéznie ahhoz, hogy el tudja képzelni vele a jövőt. Volt, hogy azt kérték számon rajta, miért nem hord magassarkút, egy másik férfi pedig gyorsétterembe invitálta az első randin.

Arról is beszélt, hogy a számláját soha nem kellett kifizetni, egyetlenegyszer kapott virágot, de olyan javaslat többször is elhangzott, hogy bevennék harmadiknak - szúrta ki a Blikk.

Makány Márta a Tinderen keresi a szerelmet. Fotó:: Andras Lung Photography/Facebook/Makány Márta

"Az én szakmám alapvetően a nők körül forog, többnyire nők vesznek körül, így ebben a közegben nehéz ismerkedni. Az a típus sem vagyok, aki este elmegy mindenféle szórakozóhelyekre, így esett a választás az internetes társkeresőre. Ismert emberként sincs egyszerű dolgom, bár azt tapasztaltam, a férfiak nagy része nem tudja, ki vagyok"

– magyarázta a lapnak Makány Márta, aki már előre eldöntötte, hogy három hónapot ad magának a kísérletezésre.

- fogta rövidre a divattervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.