Több mint 10 millió forintot csalt ki egy nőtől Frabato - a mágust a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte

Forrás: TV2 -
Frabato börtön polgári per mágus bíróság csalás ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, a mágus, Frabato alias Fischl András 2008-ban több mint 10 millió forintot kért el egy nőtől, akinek azt ígérte, hogy egy év múlva, miután pénzét "megforgatta", 25-30 százalékos kamattal adja majd vissza neki. A pénzt a nő azóta sem látta viszont, ezért a rendőrséghez fordult, azóta pedig a jogerős bírósági ítélet is megszületett: a celebmágust felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték. 

A sértett szerint a büntetés túlságosan is méltányos, jobban szerette volna Frabatót rácsok mögött látni, de mivel erre befolyása nincs, viszont a pénzét még mindig nem kapta meg, gyorsított polgári peres eljárást indított a férfi ellen, és reméli, hogy bár a magyar sztárok kedvenc varázslója saját bevallása szerint 119 ezer forintból él, sikerül tőle visszaszereznie a pénzét.

Frabato mágiájával szerette volna elvetetni gyermekét egy terhes nő Forrás: TV2

A nyomozás során kiderült, hogy Frabato annak ellenére, hogy állítja, alacsony jövedelme mellett semmilféle tulajdona nincs, rengeteget utazik, és a megkárosított hölgy szerint a lakásában lévő berendezés is vagyonokat érhet, ezért bizakodik, hogy a csaló mágustól sikerül valahogyan behajtania az egykor lakásra félretett pénzét - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.