Előre figyelmeztette a mestermágus Berki Krisztiánt: 42 éves korában bekövetkezhet egy törés

Frabato Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt pénteken elhunyt Berki Krisztiánra emlékezett a Life Tv. A műsor egyik vendégeként Frabato mestermágus arról beszélt: pár éve jósolt Berkinek és azt is megosztotta, mit látott akkor. 

"Pont 42 lett volna. A sors ilyenkor benyom olyan dolgokat, amit ha ki tudsz kerülni, elkezded a következő hét évet, ha nem, akkor beleragadsz, valami olyan történik, amit nem tudsz átírni" - vélekedik Frabato.

"Én jósoltam neki tenyérvonalból, és a tenyerében az volt, hogy nagyon hosszú élete lesz, még számosítottuk is, hogy 77. Viszont a ciklusváltás átír dolgokat, és az, hogy ő sporttal foglalkozik, és az, hogy mindent elkövetett azért, hogy hírnevet szerezzen, ezáltal pedig csomó olyan dolgot csinált, ami a fizikai testét rongálta, szerintem ez jött most közbe Mondtam neki, hogy nagyon hosszú az életvonala, de van benne egy törés (...) Volt egy sikeres hét éve, utána viszont egy stagnálás jött. Én azt javasoltam neki, hogy akkor tudna ebből kijönni, ha helyet változtatna, egy másik országba, vagy valahova elmenne, mert itt olyan nyomás alatt van, amit nem tud feldolgozni" - tette hozzá a mágus.

"Elindult nála egy olyan folyamat, ami a kettősségével nem volt párhuzamban. Szeretett volna menni még feljebb, de az érzelmi dolgok visszafele húzták. A sok támadás, a sok negatív dolog elindított egy olyan folyamatot, aminek sajnos ez lett a vége" - fejtette ki véleményét Frabato.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.