Ez a nő tíz éve közvetít az emberiség és az idegenek között: már a nyelvüket is tökéletesen beszéli

űrlény nyelv UFO emberiség ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves kolumbiai Mafe Walker nem elég, hogy hisz az ufók létezésében, azt állítja, hogy a nyelvüket is beszéli, és már tíz éve közvetít az emberiség és az idegenek között.

A földönkívüliek létezése évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget. Egyre gyakoribbak az UFO-észlelések, az internet pedig tele van furcsa, sokszor megmagyarázhatatlan jelenéseket megörökítő fotókkal és videókkal.

A 45 éves Mafe Walker nemcsak hisz az ufókban, de azt állítja, hogy kommunikálni is tud az idegenekkel - írja az UNILAD cikke alapján a Bors.

Mafe már 2012 óta közvetít az emberiség és az idegen civilizációk között, és elmondása szerint akkor változott meg az élete, amikor Mexikóban meglátogatta a piramisokat, ugyanis ott léptek vele először kapcsolatba az idegenek.

A nő azóta folyékonyan beszéli a nyelvüket, a TikTokon pedig örömmel mutatja be különleges tudását.

@mafewalkerstarseed#lightlanguage#lightlanguageactivation#arcturian#portal#medium#lighlanguagetransmission#pleiadian#sirian♬ sonido original - mafewalkerstarseed

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.