Megmagyarázhatatlan ufóvideót mutatott be az amerikai hírszerzés

parajelenségek ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 50 év után üléseztek ismét ufóészlelések lehetséges nemzetbiztonsági fenyegetéseiről az Egyesült Államokban. A haditengerészeti hírszerzés igazgatóhelyettese, Scott Bray arról beszélt, hogy időközben 144-ről 400-ra emelkedett dokumentált ufóészlelések száma, némelyükre nincs magyarázat. 

Az egyik megmagyarázhatatlan néhány másodperces felvételen az látható, ahogy egy gömbszerű valami elszáguld a repülőgép mellett, de fogalmuk sincs arról, hogy mi az - írja a Player.

Bray szerint a jelenségek esetében nincs bizonyíték arra, hogy azok földönkívüli jelenségek lennének, de nem is zárhatóak ki.

Az ufók létére még soha nem találtak egyértelmű bizonyítékot, de mindig vannak olyanok, akik állítják, hogy földönkívüli tárgyakat láttak, mint például ez a nő, aki meg is örökítette. Scott C. Waring ufószakértő pedig korábban megmutatott egy felvételt, ami szerinte egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Földet idegenek látogatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.