Ezt csinálja a dúsgazdag magyar sztárpár: így telnek a hétköznapjaik a fővárosban

Forrás: Polgár Tünde/Instagram -
bevásárlás dúsgazdag hétköznap videó Polgár Tünde luxusfeleség Polgárék Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tündét pár évvel ezelőtt ismerhette meg a nagyközönség a Feleségek luxuskivitelben című hazai realityben. Tünde a műsorral rengeteg rajongót és követőt szerzett, akik a mai napig kíváncsiak arra, hogyan élik férjével fényűző életüket.

A műsor befejezése után saját YouTube-csatornájukon folytatták életük közvetítését, és számtalan érdekességet megtudhattak azok, akik nézik a Polgár házaspár történetét. Bemutatták már, milyen az élet az Egyesült Államokban, milyen hőségben karácsonyozni és azt is figyelemmel követhettük, ahogy felújították drága, floridai otthonukat.

Polgár Tünde és férje, Árpád Forrás: Polgár Tünde/Instagram

Legújabb videójukban viszont már a budapesti életükről mesélnek, és bemutatják, hogyan telik egy sima hétköznapjuk. Polgár Tünde és Árpád maguk járnak bevásárolni, és annak ellenére, hogy nem kell nélkülözniük, ők is megütköznek az áremelkedésen. A délelőtti boltkört főzés és munka, majd pedig este a jól megérdemelt pihenés követi. A luxusfeleség férjével egy bárban zárta a napot, ahol világhírű mixer keverte az italokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.