Polgár Tünde és nagyfia, Dani épp az autópályán haladtak, amikor lecsapott a trópusi vihar.

Polgár Tünde és férje, Árpád nem szeretik a hideget, így minden télen Floridába utaznak. Az idei évre az volt a tervük, hogy felújítják az egyik amerikai szigeten található nyaralójukat, ám ez meghiúsult.

"Azt tudni kell, hogy Floridát szinte ellepték az emberek. Tömegek építkeznek éppen, vagy kezdenek felújításba, így egyszerűen nem találtunk szakembert"– kezdte a Borsnak Tünde, akinek az szakemberhiányon kívül valami egészen mással is meg kellett küzdenie. Fiával, Danival épp egy anya-fia útra indultak, amikor lecsapott rájuk egy hatalmas vihar. Bár a rémisztő jelenet csak negyed órán át tartott, az a pár perc maga volt a rémálom.

"Elsötétült minden, mintha lehúzták volna a rolót. Sokkoló volt a látvány, özönvízszerűen ömlött a víz, ami nem tudott hol elfolyni, így az utcán hömpölygött körülöttünk,  és majd elsodort bennünket. Szerencsére Dani felnőtt módon kezelte a helyzetet, s noha a jogosítványa még friss, nyugodt maradt végig, miközben vezetett" – emlékezett vissza a luxusfeleség.

Forrás: Polgár Tünde/Instagram