Megrázó történet: egy ideig hajléktalanként élt a népszerű magyar műsorvezető

Kisó, Instagram -
Kisó VIVA életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisó, a VIVA csatorna egykori műsorvezetője mindössze pár napig kényszerült arra, hogy a kocsijában húzza meg magát, de ennek köszönhetően átértékelte a komfort és kényelem fogalmát.

Szinte mindenki volt már olyan helyzetben, amikor jobban meg kellett néznie, hogy pontosan mire és mennyit költ. A kiadásaira Kisó is mindig odafigyel, és azt sem tagadja, hogy átélt már néhány pénzügyi szempontból embert próbáló időszakot.

Kisó Kisó, Instagram

Szerencsére ez az egész helyzet csak átmeneti volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszabban megtapasztalnom, hogy milyen lakhatás nélkül lenni" – árulta el a Sláger Reggelben Kisó, akit az elmúlt két évben uralkodó állapotok arra ösztönöztek, hogy kicsit jobban összehúzza a nadrágszíjat anyagi téren.

„Egy dolog, amikor az ember gyűjt valamire és megint csak más, amikor azért kell spórolnia, mert nem engedhet meg magának dolgokat. A COVID tomboló időszaka alatt még jobban figyeltem, hogy mire és mennyit költök. Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van munkám és nem kell mindenáron spórolnom, hanem észszerű keretek között költhetek" – mondta Kisó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.