Gryllus Dorka kifakadt: "Kornélnak nálam tizenöt évvel fiatalabb partnernői vannak"

Forrás: Viasat3, Sághy Tímea -
Gryllus Dorka Simon Kornél színészet korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka szerint a filmipar nem kezeli szépen az öregedést. Úgy gondolja, rossz az amerikai modell, ami a színészeket engedi a filmvásznon megöregedni, a színésznőket azonban mindig fiatalabbra cserélik.

"Annyira be van rögösödve ez az amerikai modell. Látom Kornélnál, a férjemnél, hogy egyre fiatalabb partnerei vannak, érted? Először csak nálam tíz évvel fiatalabbak, de most már nálam tizenöt évvel fiatalabb partnerei vannak a filmeken. Ezt látja a filmipar normálisnak. Holott az életben két év a párok közötti különbség. De már a filmen egymás mellé raksz egy azonos korú férfit meg nőt, akkor a producer azt mondja, hogy nem lehetne ez a lány egy kicsit fiatalabb? (...) Ezt állítod az emberek elé is. Innen jön az, hogy a férfiak elkezdenek majd 50 évesen azon gondolkodni, hogy de nem kellene nekem is egy fiatalabb csaj, hiszen a tévében is mindenkinek fiatalabb csaja van" - mondta Dorka, aki maga is dolgozik azon, hogy az a dolog megforduljon. Úgy gondolja, ha több lenne a női rendező, akkor ez a dolog is változna.

Gryllus Dorka szerint a filmipar nem kezeli szépen az öregedést Forrás: Viasat3, Sághy Tímea



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.