Gryllus Dorka és Simon Kornél a házassági nehézségeikről vallottak: szakértőt is igénybe vettek

Forrás: Mtl -
Gryllus Dorka Simon Kornél házasság párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka és Simon Kornél házassága sem volt mindig felhőtlen: terápiás segítséget is kértek. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél több mint tíz éve alkotnak egy párt, és nem is olyan régen új családtagot üdvözölhettek: csodával határos módon a színésznő 47 évesen teherbe esett. 2020 novemberében született meg Áron, aki egészségesen és természetes úton jött világra. A házaspár határtalanul boldog, de azt sosem titkolták, hogy az ő kapcsolatukban is voltak nehézségek.

Gryllus Dorka és Simon Kornél meséltek a párkapcsolatukról Forrás: Mtl

"Meg kellett tanulnunk, hogy a másik mit ért a mondanivalója alatt, és miként érdemes arra válaszolni annak érdekében, hogy elkerüljük a nézeteltéréseket. Sokat beszélgettünk erről a megoldás érdekében,
és szakembernél is voltunk ezzel a témával. Bizonyos helyzeteket nem tudtunk volna külső segítség nélkül megoldani, mert csak belepörgettük volna egymást az adott konfliktusba. Nekünk nagyon hasznos volt a terápiás folyamat, amit együtt megtettünk" - mondta a pár a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.