Sokkot kapott a magyar híresség, mikor összefutott a világsztárral: "Ez nem biztos, hogy ember"

Forrás: WireImage/2009 Kevin Mazur/Kmazur -
Michael Jackson Madonna Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Árpád műkereskedő üzlete már a '90-es években rendkívül népszerűnek számított a felső tízezer körében: még olyan világsztárok is megfordultak nála, mint Madonna és Michael Jackson.

Árpád sokat mesél érdekes életéről a TikTokon, nemrég például abba avatta be követőit, hogy milyen élmény volt számára, mikor a két szupersztár ellátogatott az aukciósházába. Elárulta, hogy Jacko érkezésekor az egész utcát lezárták, és amikor az énekes belépett az üzletbe, rendkívül szokatlan volt a kisugárzása.

Michael Jackson Forrás: WireImage/2009 Kevin Mazur/Kmazur

A végén adtam neki ajándékba egy úri botot, amivel táncolni lehet. Azt úgy vette át, hogy meg se fogta, ha jól emlékszem, hanem valaki elvette. Ez nem tetszett igazán, úgy éreztem, mintha ő ezt nagyon természetesnek venné"

– fejtette ki a műkereskedő, aki Madonnával kapcsolatban viszont teljesen más tapasztalatokat szerzett.

– emlékezett vissza Árpád, aki a videóban azt is elárulta, mit vásárolt nála a popdíva.

@polgarnet Mit tett velem a pénz 2. A teljes film a YouTube-on. #polgarnet#motivációs#motivácio#motivációsüzenet#milliomosleszek#sikeresfiatalok#gazdagsag#polgararpad♬ eredeti hang - polgarnet Polgàr Àrpàd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.