Szűcs Judith már örökké menyasszony marad: "A párkapcsolatban nem a papír számít!"

Forrás: FEM3 -
papír esküvő menyasszony Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith számára nem fontos a papír egy párkapcsolatban: ők remekül megvannak párjával esküvő nélkül.

Szűcs Judith különleges karkötőt hord, mely megvédi és gyógyítja. Sosem válna meg tőle, még éjszaka is a párnája alá helyezi. A vőlegényének is van ilyen amulettje, ő is büszkén viseli. Nem házasodtak össze, az énekesnő a saját megfogalmazása szerint örökre menyasszony marad – erről a szerdán megjelenő hot! magazinban mesél.

Szűcs Judit nem bánja, hogy még mindig menyasszony Forrás: FEM3

"Ettől még asszonynak érzem magam már régóta: szerintem a párkapcsolatban nem a papír számít. Már 13 éve vagyunk együtt, és minden úgy jó, ahogy van. A párom máig lesi a gondolataimat, azon töri a fejét, mivel lephetne meg. Nemrég több száz virággal varázsolta a kertünket angolkertté; már csak a díszvilágítás hiányzik, és kész a nagy mű. Régóta van konyhakertünk is, a friss salátához csak ki kell szaladnunk a veteményesbe. Nyaranta nagy bográcsban főzzük a paradicsomszószt, az eltett itóka télen jó szolgálatot tesz" – ecseteli a lapban az énekesnő. A cikk folytatásáért keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.