Berki Krisztián édesanyjának vallomása: "Úgy érzem, itt van velem, csak fel kell hívnom"

Fotó: Koncz Márton - Origo -
édesanya halál temetés gyász Júlia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián több mint két hónapja hunyt el,  de édesanyja a mai napig képtelen felfogni, hogy fia nincs többé. 

Krisztián édesanyja, Júlia a mai napig úgy érzi, hogy fia vele van, mindenről ő jut eszébe. Közben pedig szeretne Berki Mezsival, Krisztián özvegyével egyeztetni arról, hogy milyen sírkő legyen fia sírján. Júlia elmondta, mostanában nem igazán tudtak Mazsival beszélni erről, de biztos benne, hogy ő is gondolkodott már a kérdésen. Ha pedig esetleg az özvegy nem akarna ezzel foglalkozni, akkor Krisztián édesapjával fog egyeztetni.

Berki Krisztián temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

Júlia egyelőre képtelen volt meglátogatni gyermeke végső nyughelyét, hiszen még fel sem fogta igazán, hogy mi történt.

"Azt hiszem, nagyon fájdalmas lenne még, ott valahogy olyan véglegesnek tűnik minden, de hamarosan erőt gyűjtök. Még hihetetlen, hogy ő nincs. Minden öt percben úgy érzem, itt van velem, csak fel kell hívnom, hogy halljam a hangját. A múlt karácsonykor tőle kapott fényképalbum állandóan itt van előttem az asztalon. Nem tagadom, fáj a képeket nézegetni vagy a szerepléseiről készült videókat végignézni. Ilyenkor még erősebb a kín" - mondta Júlia a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.