Együtt alszik 11 éves fiával a Spinédzserek 45 éves sztárja, Alicia Silverstone

Forrás: Rob Kim / Getty Images North America / AFP -
szokás Alicia Silverstone alvás Spinédzserek gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alicia Silverstone egykoron filmes munkáival, az utóbbi években viszont különleges gyereknevelési módszerei miatt kerül a reflektorfénybe. Már korábban is megbotránkoztatta a közönséget, de most újabb szintre emelte furcsa szokásait.

A 45 éves színésznő volt az Ellen Fisher Podcast vendége, ahol a vegán életmódról és nevelési módszereiről kérdezték. Silvertstone-ról köztudott, hogy az erőszakmentes táplálkozás híve, ezért fiát is a vegán életmódra neveli. Sokan már ezt se nézhették jó szemmel, de nagyobb port kavart, mikor kiderült, hogy együtt fürdik kisfiával.

Alicia Silverstone Forrás: Rob Kim / Getty Images North America / AFP

A legújabb interjújában újabb részletet árult el kisfia, Bear Blu Jarecki életéről. Alicia Silverstone ugyanis amellett, hogy együtt fürdik, együtt is alszik most 11 éves gyermekével. Az évek során számtalan támadást kapott, de nem foglalkozik azokkal, akik kritizálják őt és a módszereit. Egyedül azt nem tűri, ha gyermekét bántják; erre is volt már példa, ugyanis hosszú haja miatt Beart csúfolták az iskolában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.