Hosszú haja miatt csúfolják az iskolában Alicia Silverstone fiát: nem tűrte szó nélkül - Fotó

bántás színésznő fia Alicia Silverstone hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő, Alicia Silverstone 9 éves fiát csúfolják hosszú hajat miatt, amit az anyuka nem hagy szó nélkül,  közösségi oldalán fejtette ki az ezzel kapcsolatos véleményét. 

A színésznő, Alicia Silverstone 9 éves fia nagyon szereti hosszú haját és nem is szeretne tőle megválni, de a sok támadás miatt megfordult a fejében, hogy megszabadul a régóta növesztett tincseitől. Édesanyja kért is időpontot neki a fodrászhoz, de utolsó pillanatban meggondolták magukat és csak egy kis igazításra mentek el.

Silverstone a közösségi oldalán mondta el ezzel kapcsolatban a véleményét.

„Nem szabadna társadalmi nyomást helyezni senkire azzal kapcsolatban, hogy milyennek kell lennie egy lány vagy egy fiú hajának. Mindannyiunknak bátorítani kellene a gyerekeinket, hogy azok legyenek, akik lenni akarnak, mindenféle előítélet nélkül. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg jóképű férfi van, akinek hosszú a haja, mint Brad Pitt, Harry Styles, Jason Momoa, sőt, még Jézus is"

- írta a fotók mellé az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.