Mensa HungarIQa Szabó Eszter Megasztár énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Eszter kitöltötte a Mensa HungarIQa tesztjét, és kiderült, hogy az emberek legintelligensebb 2 százalékába tartozik.

A Megasztárban ismerhettük meg Szabó Esztert, akinek később két gyermeke is született versenyzőtársától, Kontor Tamástól. Az énekesnő a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy Mensa HungarIQa tesztjének kitöltése után helyet kapott hazánk legintelligensebb emberei között.

A Mensa egy nemzetközi egyesület, amelyet 1946-ban alapítottak Angliában. Ma közel 140 ezer tagja van a világ száz országában. Magyarországi szervezete a Mensa HungarIQa. A Mensa célja, hogy összefogja a magas intelligenciájú embereket, tekintet nélkül korukra, nemükre, származásukra vagy társadalmi helyzetükre. Egyetlen tagsági kritériuma az emberek két százalékára jellemző intelligenciaszint elérése az intelligenciatesztünkön - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.