Curtis élete rendeződni látszik - ilyen boldogan már rég kapták lencsevégre

boldogság Újpest FC Curtis labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy a 32 éves rapper fellépései sorra maradtak el különböző okok miatt. Ez igencsak aggasztotta rajongóit, mivel a múltban többször is előfordult, hogy magánéleti problémái miatt hagyott ki koncerteket.

Most azonban úgy tűnik, Curtis újra kiegyensúlyozott, legalábbis erről tanúskodnak azok a fotók, melyek a Veszprém megyei Kerta községben, egy jótékonysági focimérkőzésen készültek róla. Az újpesti rapper sosem tagadta, hogy kerülete lila-fehér csapata, amelyben első osztályú labdarúgó lett, mennyire fontos neki. S bár már az öregfiúk csapatát erősíti, ha fellépései mellett módjában áll, játszik minden meccsükön – írja a Bors.

Curtis nemcsak megjelent és élvezte a játékot, hanem 100 ezer forint értékben játékokkal is támogatta a község óvodáját – felajánlását egy cég még meg is duplázta.

A boldogságához hozzátartozik, hogy magánélete is rendeződni látszik. Júniusi szakításuk a kosárlabdázó Barnai Judittal nem volt hosszú életű, nemrég a közösségi oldalaikon is nyíltan vállalták, hogy továbbra is küzdenek egymásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.