Szomszédai szerint ártatlan B. László, VV Fanni fegyházban ülő gyilkosa

gyilkosság ártatlanság fegyház B. László VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Laci jó gyerek volt, sokszor láttuk a házban még gyerekkorában..." - mondták az egykori valóságshow szereplő meggyilkolása miatt elítélt férfiról a család ismerősei.

Öt éve halt meg Novozánszki Fanni, akinek megölésével akkori párját, B. Lászlót vádolták, és ítélték el. A férfi, aki első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott és leghamarabb 25 év múlva szabadulhat, kitart amellett, hogy ártatlan.

VV Fanni-ügy Forrás: Origo

Ezt gondolják a szomszédai, ismerősei is, közülük az egyik, B. László nagymamájának a szomszédja így nyilatkozott az eltítélt férfiről:

„Laci jó gyerek volt, sokszor láttuk a házban még gyerekkorában. Főleg a nagypapája beszélt szívesen róla nekünk, hogy az unokája mennyire jól tanul, és nagyon szeret sportolni. Lacika néha együtt játszott az én gyerekeimmel a ház mögötti parkban" – mondta, hozzátéve, hogy a családja egyáltalán nem olyan közeg, ahol gyilkosokat nevelnek, és meggyőződése, hogy csak egy súlyos félreértésről van szó.

B. László vezető beosztásban dolgozó édesanyjának munkatársai a Borsnak azt mondták, hogy főnökük nem beszél a történtekről, ők pedig tiszteletben tartják az érzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.