A frissen elvált Csősz Bogi elárulta, milyen kapcsolatra vágyik a jövőben

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Burak Talu házasság párkapcsolat válás Csősz Boglárka szerelem kapcsolat Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először májusban keltek szárnyra azok a pletykák, melyek az egykori luxusfeleség és török milliárdos férjének kapcsolatáról szóltak. A hírek pedig igaznak bizonyultak, ugyanis Csősz Bogi és Burak Talu a napokban hivatalosan is bejelentették a válásukat.

Csősz Boglárkát a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerte meg az ország és mindenki érdeklődve figyelte az életét, ugyanis egy olyan török milliárdos volt a férje, akit a világ leggazdagabb emberei közt tartanak számon. Hiába tűnt azonban idillinek a kapcsolatuk, a munka miatt egyre kevesebb idejük jutott egymásra.

Bogi kipróbálta, milyen főállású háziasszonyként élni, de mint mondja, nem neki való, hogy egy milliárdos feleségeként tengesse a mindennapjait.

A pár végül 14 év után, békés egyetértésben hozta meg a döntést, miszerint külön utakon folytatják tovább az életüket. A válás során semmilyen kérdésben nem volt közöttük vita, még az anyagiak tekintetében sem, pedig egy ismerős szerint Bogi és Burak nem kötöttek házassági szerződést. Ilyen esetben pedig csak ritkán marad el a hosszú pereskedés.

Forrás: Polyák Attila/Origo

Bogi Törökország után ismét Magyarországra, pontosabban Budapestre teszi át a székhelyét, és gőzerővel folytatja tovább a munkát. Jelenleg vadonatúj filmjén dolgozik, melynek nemcsak producere, de egyik szereplője is lesz. Az életét viszont nem csak a munka fogja kitölteni. Bogi a hot! magazinnak beszélt arról, hogy szeret szerelmesnek lenni és kíváncsian várja, hogyan alakul a sorsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.