Csősz Bogi nem kötött házassági szerződést: milliárdos vagyonról döntöttek férjével

Forrás: Instagram/boglarkacsosz -
Burak Talu válás sztárok Csősz Boglárka házassági szerződés sztárválások anyagiak Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén májusban röppentek fel az első pletykák, miszerint válságba jutott az egykori luxusfeleség és milliárdos férjének házassága. A hír végül igaznak bizonyult és a pár közleményben jelentette be, hogy több mint tíz évnyi együttélés után külön utakon folytatják.

Csősz Boglárka és férje, Burak Talu 14 év után döntöttek a válás mellett. Az ok a munka volt, ugyanis mindketten sokat dolgoznak és emiatt egyre kevesebb idejük jutott egymásra. Ott lett volna a lehetőség, hogy Bogi egy milliárdos nejeként felhagyjon a munkával és főállású háziasszony legyen, de nem olyan típus, aki képes otthon ülni.

"Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy" – mesélte korábban Bogi a Borsnak.

Csősz Boglárka és férje, Burak Forrás: Instagram/boglarkacsosz

Burak Talu a világ egyik leggazdagabb embere, akinek vagyonát 700 milliárd forintnak megfelelő dollárra becsülik, így hatalmas vagyonról döntött a válás során a házaspár. A szakítás és a pénzügyi kérdések azonban nem okoztak semmilyen feszültséget.

– idézte a Blikk Csősz Boglárkát, aki a Retro Rádióban beszélt válásáról Bochkor Gábornak. A pár egyik ismerőse elárulta, hogy Bogiéknak nem volt házassági szerződésük és az illető is megerősítette, hogy gyorsan lezárták az anyagi kérdéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.