Kollégáival sem tartja a kapcsolatot Kudlik Júlia: magányos, mióta megözvegyült

Forrás: TV2 -
MTV Delta Kudlik Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori tévés legenda, Kudlik Júlia teljesen visszavonultan él azóta, hogy befejezte a pályafutását. Egykori kollégáival sem tartja a kapcsolatot.

Kudlik Júlia egykor ünnepelt sztár volt, megannyi műsort vezetett. A Delta mellett a Táncdalfesztivál házigazdája is volt, de kabaréjelenetekben is feltűnt, és Antal Imrével együtt vezették a Szeszélyes évszakokat.

Most egy szentendrei lakóparkban él, férje, Szűcs László rendező halála óta egyedül. 40 évig voltak házasok, halála nagyon megviselte az egykori tévést. A nyilvánosságtól teljesen visszavonult, de pályatársaival sem tartja már a kapcsolatot, és tévét sem néz.

Kudlik Júlia egyedül él a férje halála óta Forrás: TV2

"Pont úgy néz ki, mint ahogy a tévében láttunk anno, csak idősebb pár évvel. Nem sokat tudunk róla, eléggé magának való hölgy" - mondta a Best magazinnak az egyik szomszédja. Kiderült, hogy az egykori tévés szeret sütni és varrni is. Ezeken kívül a népzene jelent számára örömöt, Szvorák Katalin népdalénekessel albumot is készítettek és együtt járják az országot. "Negyven évig egy fekete csőbe néztem bele, semmilyen visszajelzést nem kaptam, most pedig csak ebben a szemtől szembe szeretetben van részem. Ebből töltekezem" - mondta el korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.